Nieuws

Nieuws, aanbiedingen en acties

Nieuw bij Dreamyoga: Easy Flow Yoga

Vanaf woensdag 1 oktober 2014 starten de lessen easy flow yoga op woensdag- en vrijdagochtend om 09.00 u.
Easy flow is een mildere, minder zware  vorm van power (Ashtanga) yoga.  De intensiteit van de houdingen is lager dan bij power yoga, dat wil echter niet zeggen dat de lessen niet als pittig ervaren kunnen worden.
Bij deze vorm van yoga lopen de  yogahoudingen vloeiend in elkaar over. Dit alles op het ritme van de in- en  uitademing.
Hierdoor kom je via de beweging in een flow (meditatieve staat, waarbij je naar binnen keert). De les wordt altijd afgesloten met een eindontspanning, waarbij je alles even helemaal los mag laten.
Ieder kan op zijn/haar eigen niveau instappen. Yoga is namelijk voor iedereen. Er zijn in elke houding aanpassingen mogelijk en je wordt begeleid bij de uitvoering van de houdingen. In de lessen wordt gevarieerd met de houdingen, waardoor uiteindelijk alle spieren aan bod komen. Je zult in deze lessen werken aan kracht en flexibiliteit, wat maakt dat deze lessen zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt/interessant zijn.
De focus ligt op het bij jezelf komen en je bewust worden van je mogelijkheden en onmogelijkheden van het moment.

Kom ontdekken of easy flow yoga iets voor je is.
Tijdens de beweegweek (29 september t/m 4 oktober 2014)  kun je een gratis proefles volgen.
Daarna kost een proefles € 7,50. Wel altijd even aanmelden van te voren, zodat je zeker weet dat er plek is, via esther@dreamcoaching.nl of 06-10669196.

U kunt niet meer reageren op dit artikel.

Copyright ©2015. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer Design: Brown Mountain Design