Droomgroep

Helderheid krijgen in de betekenis van je dromen

In een periodiek samenkomende groep is het mogelijk om meer helderheid te krijgen in de betekenis van je dromen. Om de vertrouwelijkheid te kunnen waarborgen wordt gekozen voor kleine groepen van hooguit 4 à 5 personen.

D.m.v. droombesprekingen en oefeningen met diverse dromen van zowel jezelf als je groepsgenoten verkrijg je inzicht in je levenspatronen. De inzichten die je uit andermans dromen oppakt, kunnen ook verhelderend werken op de duiding van jouw eigen dromen. Je krijgt van mij handvatten om samen met de groep tijdens de bijeenkomsten, maar ook zelf thuis aan de slag te gaan met je dromen.

Afhankelijk van de groep kan de frequentie van samenkomen bepaald worden. Om continuïteit en effectiviteit te garanderen wordt een minimum van 1 x per 3 à 4 weken  aangehouden. Ik begeleid de droomgroep en zorg voor de input, oefeningen, evt. aanvullend materiaal en koffie/thee.

Heb je belangstelling voor deelname aan een droomgroep of heb je zelf een groepje gevormd waarmee je met dromen aan de slag wilt gaan, neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden.

In principe vinden de droomgroepen plaats in Wijchen. Op verzoek kan hiervan afgeweken worden.