Droomduidingen

Droomvoorbeelden, analyse en symbolen

  • Yoga en dromenreis in Spanje
  • Droomduidingen_home
    Dreamcoaching

    Coaching, Droomuitleg & Workshops

Droomduidingen_iconOp basis van een door jou ingezonden droom stel ik een uitgebreide droomduiding op schrift. Bij voorkeur plannen we een afspraak voor een persoonlijke droomduiding, waarbij de droomduiding mondeling toegelicht kan worden, er sprake is van uitwisseling en de mogelijkheid wordt geboden tot het stellen van vragen.

Op deze wijze kunnen symbolen in een breder perspectief geplaatst worden en diepere lagen van de droom verhelderd worden. De bedoeling is dat je er uiteindelijk praktisch mee aan de slag kunt. Je krijgt de droomduiding altijd mee op schrift of toegezonden per mail of post. Hierin vermeld ik welke betekenis(sen) ik heb gegeven aan de verschillend droomsymbolen, zodat duidelijk wordt hoe ik tot een dergelijke interpretatie kom. Dromen en droomsymbolen zijn heel persoonlijk, daarom is het belangrijk dat de droom in eigen woorden wordt beschreven.

Wat heb ik nodig om een droom goed te kunnen duiden?
Je verwoordt je droom in de tegenwoordige tijd en in de ik-vorm, dus alsof je de droom op dit moment beleeft (bijv. Ik loop op straat. Het is avond en alles is donker. Opeens zie/hoor/voel/draag ik …..). Van belang is dat je zoveel mogelijk details beschrijft, waarbij al je zintuigen aan bod kunnen komen (alles wat je ziet, hoort, ruikt, proeft, ervaart, voelt in je droom).
Deze droom stuur je per e-mail in naar esther@dreamcoaching.nl.
Geef daarbij aan of je een schriftelijke droomduiding wenst of een persoonlijk droomduidingconsult.

Zodra ik de droom ontvangen heb stuur ik je een bevestiging hiervan per mail en zal ik de droom binnen twee weken voor je duiden. Gaat het om een schriftelijke duiding dan stuur ik je na ontvangst van de betaling de duiding per e-mail of post toe, waarbij evt. een telefonische afspraak gemaakt wordt om verdere toelichting te kunnen geven.

Wanneer gekozen wordt voor een persoonlijk consult wordt contact met je opgenomen om een datum te plannen. Je hoeft dan niet vooruit te betalen, maar betaalt ter plaatse direct na de afspraak.