Over Dreamcoaching

Coaching, Droomuitleg & Workshops

Dreamcoaching_iconDreamcoaching is ontstaan vanuit het idee dat dromen betekenis geven aan je leven en je kunnen helpen bij persoonlijke groei en bewustwording. Dit beperkt zich niet tot nachtelijke dromen, maar kan ook in een breder kader geplaatst worden, waarbij het gaat om je droomwens,  hartsverlangen, zielewens of je bestemming; iets wat iedereen wel herkent in zijn leven.

Hoe meer je gaat leven vanuit je gevoel, hoe beter je “droomwens” (het leven zoals je dat ten diepste wenst) zich kan ontvouwen. Het is een boeiend proces dat zijn eigen tijd neemt en zijn eigen vorm kiest. Vaak is dit niet eenvoudig en ondervinden we blokkades en stagnatie op ons pad. Situaties die ons dwingen tot stilstand en ons iets willen laten inzien, alvorens we verder kunnen gaan. Meestal gaan deze stagnaties gepaard met heftige emoties als verdriet, angst, boosheid etc., waardoor je niet meer helder en objectief naar je eigen situatie kunt kijken. In dergelijke situaties kan ik je als droomcoach begeleiden op je pad van persoonlijke groei en bewustwording.

Doel
Het doel van dreamcoaching is je te begeleiden bij het leren herkennen van signalen om hier vervolgens een praktische vertaling aan te kunnen geven, zodat je inzicht krijgt in de manier waarop je in het leven staat en bewuste keuzes gaat maken, die beter kloppen voor het leven dat je voor ogen hebt.

Dreamcoaching is er voor iedereen die:

  • op zoek is naar zingeving in zijn leven
  • geïnteresseerd is in persoonlijke groei en bewustwording
  • stagnaties of blokkades ondervindt in zijn leven
  • meer uit zijn leven wil halen
  • zijn energie goed wil leren gebruiken/inzetten
  • zijn positie wil innemen in het leven
  • meer profijt van zijn droom/dromen wil ondervinden in het dagelijks leven