Dreamcoaching

Coaching, Droomuitleg & Workshops

Dreamcoaching_iconIs er een thema dat in je leven een grote rol speelt en wat je niet doorbroken of helder krijgt, dan kan droomcoaching je inzicht daarin vergroten, zodat je uiteindelijk zelf in staat zult zijn hier een positieve wending aan te geven.

Je nachtelijke dromen kunnen hierbij als uitgangspunt genomen worden. Dit is echter niet noodzakelijk. Ook dat waar je overdag van “droomt” of wat je meemaakt is een goed vertrekpunt. De symboliek van alledag kan al voldoende aanknopingspunten bieden om hiermee aan de slag te gaan. Dromen kunnen echter een belangrijke ondersteunende rol bieden in dit proces. Droom je wel, maar kun je je dromen niet herinneren, dan kan ik je daar vertrouwd mee maken.

Dromen, visualisaties,
1 op 1 opstellingen, kaarten en symboliek

Bij droomcoaching is er sprake van één op één contact in een sfeer van vertrouwelijkheid en integriteit met respect voor ieders grenzen. Hierbij is bereidheid en openheid nodig om niet alleen het bekende, maar ook het onbekende in jezelf onder ogen te zien, uiteraard op een manier die en in een tempo dat voor jou veilig voelt.

Werkwijze
Ik begeleid je in dit proces en maak hierbij o.a. gebruik van dromen, visualisaties, 1 op 1 opstellingen, symboliek uit het dagelijkse leven en op yoga en mindfulness gebaseerde oefeningen, afhankelijk van wat zich aandient en wat passend is bij de persoon.